Astrologi i september 2023 – Merkur går retrograd

  • af

September 2023 markerer en særlig periode i astrologien, da planeten Merkur går retrograd. Som altid har denne periode potentiale for skift i energi og transformation – men det behøver ikke altid at være en ængstelig tid! Denne blog vil give detaljeret indsigt i de astrologiske bevægelser, der sker i denne periode, med et medfølende perspektiv, der kan hjælpe os gennem forandringerne. Få mere at vide om de aktuelle energier for hvert af de 12 stjernetegn på https://horoskoper.net/par-med-en-kvindelig-krebs . Det er naturligvis en generalisering, der kan sammenlignes med en astrologisk “vejrudsigt”.

Ud over den digitale verdens Vogter-skift vil flere planeter, herunder magtspillere Jupiter og Pluto, gå direkte. Det betyder, at den energi, der har været under opsejling i de sidste par måneder, er klar til at blive frigivet. Så hvad kan vi forvente? September er en måned med forandringer og nye begyndelser, der sætter scenen for resten af efterårssæsonen. Her er en detaljeret gennemgang af astrologien for september 2023.

Måneden begynder med en fuldmåne i Fiskene den 2. september. Fiskene er et vandtegn, der er kendt for sin medfølende, fantasifulde og ofte psykiske energi. Denne fuldmåne er en tid til at slippe det, der ikke længere tjener os, og til at tune ind på vores intuition for at få vejledning. Vi kan finde os selv mere følelsesladet end normalt i denne tid, men det er vigtigt at ære vores følelser og tillade dem at flyde.

Den 9. september begynder Merkur Retrograd officielt. 

Merkur er kommunikationens planet, og når den går retrograd, kan vi forvente misforståelser, misforståelser og teknologiske fejl. Merkur Retrograd er en tid til at sætte farten ned, gennemgå og revidere. Det er ikke et tidspunkt til at starte nye projekter eller træffe store beslutninger.

Den 16. september bringer en nymåne i VirNymåne i Jomfruen den 16. september er en tid til at sætte intentioner og planlægge fremtiden. Jomfruen er et jordtegn, der er kendt for sin praktiske indstilling, organisation og opmærksomhed på detaljer. Denne nymåne er et godt tidspunkt til at starte et nyt projekt eller få orden i vores liv. Vi kan bruge Jomfruens energi til at skabe en plan og tage handling i retning af vores mål.

Den 23. september går Solen ind i Vægten, tegnet for balance, skønhed og relationer. Vægten handler om samarbejde og kompromis. Det er et godt tidspunkt at fokusere på vores relationer og finde måder at skabe mere harmoni i vores liv på.

Måneden slutter med en fuldmåne i Vædderen den 30. september. 

Vædderen er et ildtegn, der er kendt for sit mod, kreativitet og beslutsomhed. Denne fuldmåne er en tid til at tage handling og til at følge vores drømme. Vi kan bruge Vædderens energi til at antænde vores passioner og til at starte noget nyt.

Så hvad kan vi forvente af september 2023? En måned med forandringer, nye begyndelser og potentiale for vækst. Vi kan bruge denne måneds energi til vores fordel ved at sætte intentioner, tage handling og følge vores drømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *